Vragen? Bel ons! 030 261 98 00

Airco reparatie en vullen

Bij Garage Overvecht kan men terecht voor het volledige onderhoud van uw airco-installatie voor zowel het bekende servicen (afvullen) als ook voor het diagnose stellen en repareren van uw airco-installatie.

 

Wij maken gebruik van een airco vulstation waarbij wij zelfs de mogelijkheid hebben voor uw hele airco-installatie te spoelen, dit is noodzakelijk bij een mechanische schade aan uw airco-installatie waarbij de mogelijkheid bestaat dat er zich vuildeeltjes/metaaldeeltjes bevinden in uw airco-installatie en als deze er dan niet uitgespoeld/gefilterd worden dan heeft u niet veel plezier van uw airco-installatie met alle gevolgen van dien nl vervolgschade.

 

Laat uw airco van uw auto minimaal een keer per jaar controleren. Het koelmiddel dat in een airco zit, is schadelijk voor het milieu. Het is dus belangrijk dat u uw airco regelmaat na laat kijken op lekkages. Een lekkage kan een nadelig effect hebben op het milieu en de werking van uw airco.

 

Bij Garage Overvecht kunnen wij die controle op een milieuvriendelijke en professionele manier voor u uitvoeren. Bijkomend voordeel van regelmatig onderhoud is dat u daarmee grote reparaties kunt voorkomen en dat scheelt weer in uw portemonnee.

Copyright © 2010 - Garage Overvecht